8 days until Christmas

december 16, 2014

Are you just as excited about Christmas, as I am? It's a wonderful time of the year, when everything seams more beautiful, even when we have to struggle with the exams.
Már ti is legalább annyira várjátok a karácsonyt, mint én? Az évnek az az időszaka, mikor minden szebbnek tűnik, még akkor is, ha ellep minket a sok vizsga. 


Listen to this while scrolling / Hallgassátok ezt, míg olvassátok és nézitek a bejegyzést

A wide brimmed fedora is one of the best accessories in the cold weather. Not because it's funcion, although our heads won't be freezing, but the main reason is the elegance and chic it brings to the set. A simple jeans set can be elevated by a hat and if we wear it with a skirt or dress, we can feel us like divas. I chose the first option and created a black and white set. I wore white jeans, black and white leather embellished jacket and my new favorite texture combination, a t-shirt made from knit and lace. One must know how to wear a hat, because it really catches the eyes and attention. It is a real winter set, perfect for chatting with your friends over a coffee.

Egy jól megválasztott kalap a legjobb kiegészítő lehet a hideg időben. A kalapra nem elsősorban funkcionalitása miatt esett választás ebben az esetben, de tény, hogy nem fázik tőle a fejünk, minél szélesebb a karimája. Egy kalapot tudni kell viselni, mert olyan eleganciát és sikket sugároz, hogy rögtön odavonzza a tekintetet. Egy egyszerű farmer összeállítást is kiemel és sokkal csinosabbá tesz, ha pedig szoknyával viseljük, igazi dívás szettet kaphatunk. Én inkább maradtam az előbbi verziónál. Egy fekete-fehér szettben voltam, fehér farmerrel, fekete-fehér mintás és műbőrrel díszített dzsekivel. A póló a két kedvenc anyagomat kombinálja a kötöttet a csipkével, meleg és nőies a párosítás. Igazi télies szett, ami tökéletes egy kávézós-beszélgetős-sétálgatós találkozóra a barátnőkkel.

Jacket and Hat - H&M
Top - Zara
Jeans - LTB Jeans (Peek & Cloppenburg)
Boots - Tamaris
Bracelet - Gemini Hungary

You Might Also Like

16 megjegyzés

recent posts

Facebook

Pinterest