Neonspiration

július 30, 2013

Some examples how to use neon colors:

Néhány példa a neon színek használatára:

Neon yellow accessoires with black outfit is a really modern chic look. You can wear it for parties, bit more elegant events or just to light up your everydays. 

A fekete ruha neon sárga kiegészítőkkel egy igazán modern, sikkes kinézet. Egyaránt felhúzhatod bulikba, egy fokkal elegánsabb rendezvényekre vagy csak egyszerűen feldobhatod vele a mindennapjaidat.

Distressed denim and blazer are a great match, but if you add some neon to it, it makes it perfect.

A szaggatott farmer és blézer önmagában is nagyon jó párosítás, de ha hozzá adsz némi neont is, akkor már garantáltan a siker. 

I really like neon yellow and cobalt blue together, because it's fresh and bold. Because of the elegant pieces and the add of a little black, it can be really chic.

A neon sárga és a kobalt kék párosítása nekem nagyon tetszik, mert friss és feltűnő, de az elegáns darabok és egy kevés fekete hozzáadásával, igazán csinos tud lenni.

Another classic match: black and white with neon. I choose a feminim, lace, three-colored skirt and added a masculin black blazer and a see-through floral printed top. In the accessoires I also used definite lines in white and neon yellow colors.

Egy másik klasszikus párosítás: fekete-fehér és neon. A nőies, három-színű, csipke szoknyához, férfias szabású blézert és egy enyhén átlátszó, virágos felsőt választottam. A kiegészítőknél is határozott vonalak használtam, fehér és neon sárga színekben. 

Neon colors are really great for sport outfits. If you look good, you are more willing to sport. I matched the neon sneakers with neon printed, grey t-shirt, grey sweater and yellow shorts. 

A neon színek nagyon jók a sportoló öltözékeknek. Ha jól nézel ki, több kedved van sportolni. A neon sportcipőt, neon mintás, szürke pólóval, szürke pulcsival és sárga rövidnadrággal párosítottam. 

Follow on Bloglovin

You Might Also Like

11 megjegyzés

recent posts

Facebook

Pinterest