2013. június 30., vasárnap

Shopping is my cardio


Jacket: Adidas, T-shirt: Victorias Secret, Jeans: Cross, Necklace: Thomas Sabo, Bag: Guess, Sunglasses: Carrera

Tegnap Bécsben voltam vásárolni a családommal. Szeretek külföldön vásárolni, mert előbb jelennek meg az újabb trendek, nagyobb a választék és így elkerülhetem azt, hogy szembejönnek velem a ruháim, amit nagyon nem szeretek. Vásárlás közben jutott idő egy kis Starbucksra és macaroonra.
Ez a szett kényelmes az egyszerű hétköznapokra. A Thomas Sabo nyakláncomon a medálokat mindig éppen a hangulatomtól függően cserélgetem, mindegyik medál egy-egy emlék, vagy a személyre emlékeztet, akitől kaptam vagy az utazásra, ami alatt vettem. 

Translate:

Yesterday I was shopping in Vienna with my family. I like shopping in foreign countries, because I can find here the latest trends earlier, the offer is bigger and  so I can avoid, that my clothes come towards me, because I really don't like it. B
etween two shops we had time for a little Starbucks and macaroon.
This outfit is comfortable for simple weekdays. I change the charms on my Thomas Sabo necklace depending on my mood, every charm remindes me of the person, who gave me or the trip, when I  bought it.


 

2013. június 28., péntek

Pink beginning


Top: Forever21, Skirt: Tally Weijl, Necklace: Primark

Ó, a legelső posztom, az izgulás és az izgatottság érzése keveredik bennem. Már régóta terveztem, hogy belevágok a blogolásba és most végre sikerült időt szakítanom és erőt gyűjtenem hozzá. Kíváncsi vagyok hogy fog alakulni, milyen befolyással lesz rám és merre sodor majd. 
Ez a ruha egy borkostolón volt rajtam. Egy jó tanács, ne húzz fehéret, ha vörös bort iszol. :D Azt szeretem ebben a szettben, hogy bulis, de mégis meg van benne az a picit elegáns hatás. 


Translate: 
Uh, my very first post, I'm pretty excited. I wanted to blog for a long time and now I finally got enough time and courage to start it. I'm curious how will it be, how it might affect my life and where will it bring me. I wore this outfit on a wine tasting event. A good advice, don't wear white when you're drinking red wine. :D I love that this outfit is good for party and also has an elegant taste. 


   

Bloglovin'

Follow my blog with Bloglovin