2013. július 31., szerda

Wild for the night

Top: Bershka

A few days ago I was on a Burn Yard Party, where Avicii was playing. It was an exclusive party with limited tickets and secret location, so we were lucky to be there. The location was a huge, old building with crashed windows and beautiful grafities inside. The dress code was really like festival look. I wore a floral printed, crop top, denim short and shiny sneakers. Here are some outfit sets that are good for summer parties like this and also some photos from the party.

Néhány napja egy Burn Yard bulin voltam, ahol Avicii is fellépett. Ez egy exkluzív party volt, titkos helyszínnel és korlátozott létszámmal, ezért szerencsések voltunk, hogy kaptunk jegyet. A helyszín egy nagy és öreg, már roskadozó épület volt, de szépen kidíszítették hatalmas grafitikkel meg világítással. A dress code nagyon fesztivál jellegű volt. Én egy rövdire vágott, virágos pólót, faermer rövidnadrágot és csillogó sportcipőt. Itt van néhány összeállítás a nyári bulikhoz és még néhány kép a buliról.

Outfit inspirations:
 Studded bras underneath a bit see-through shirt with distressed denim shorts look amazing and if you wear it with a sneaker, you can definetly dance through the night.

Animal print in more pieces and studded leather bag 

Another see-through top with pretty bra and distressed denim
(These pictures are mine, from Polyvore)


Photos from the party:(Not all of the photos are mine)

Follow on Bloglovin

2013. július 30., kedd

Neonspiration

Some examples how to use neon colors:

Néhány példa a neon színek használatára:

Neon yellow accessoires with black outfit is a really modern chic look. You can wear it for parties, bit more elegant events or just to light up your everydays. 

A fekete ruha neon sárga kiegészítőkkel egy igazán modern, sikkes kinézet. Egyaránt felhúzhatod bulikba, egy fokkal elegánsabb rendezvényekre vagy csak egyszerűen feldobhatod vele a mindennapjaidat.

Distressed denim and blazer are a great match, but if you add some neon to it, it makes it perfect.

A szaggatott farmer és blézer önmagában is nagyon jó párosítás, de ha hozzá adsz némi neont is, akkor már garantáltan a siker. 

I really like neon yellow and cobalt blue together, because it's fresh and bold. Because of the elegant pieces and the add of a little black, it can be really chic.

A neon sárga és a kobalt kék párosítása nekem nagyon tetszik, mert friss és feltűnő, de az elegáns darabok és egy kevés fekete hozzáadásával, igazán csinos tud lenni.

Another classic match: black and white with neon. I choose a feminim, lace, three-colored skirt and added a masculin black blazer and a see-through floral printed top. In the accessoires I also used definite lines in white and neon yellow colors.

Egy másik klasszikus párosítás: fekete-fehér és neon. A nőies, három-színű, csipke szoknyához, férfias szabású blézert és egy enyhén átlátszó, virágos felsőt választottam. A kiegészítőknél is határozott vonalak használtam, fehér és neon sárga színekben. 

Neon colors are really great for sport outfits. If you look good, you are more willing to sport. I matched the neon sneakers with neon printed, grey t-shirt, grey sweater and yellow shorts. 

A neon színek nagyon jók a sportoló öltözékeknek. Ha jól nézel ki, több kedved van sportolni. A neon sportcipőt, neon mintás, szürke pólóval, szürke pulcsival és sárga rövidnadrággal párosítottam. 

Follow on Bloglovin

2013. július 28., vasárnap

Gold denim

Dress: Stradivarius, Jacket: Reserved, Necklace: Aldo, Sandals: Norah (Playersroom)

I love the denim with denim looks. You can pair them in total different colors or in the same color. If the colors differ only a little bit, for me it seems like you've dressed in the dark and you haven't see that the shades of the pieces doesn't match. In this outfit both the dress and the jacket has more shades in it, but the main color is the same. I matched them with a big, gold stone necklace, gold earrings and gold studded sandals.

Szeretem a farmert farmerrel összeállításokat. Párosíthatod őket úgy, hogy a színük teljesen eltér vagy ugyanolyan színűek. Ha éppen hogy csak egy kis árnyalatnyit tér el, az szerintem olyan mintha sötétben öltözködtél volna és nem láttad rendesen, hogy a darabok színe eltér. Ebben az outfitben a ruha és a dzseki is koptatott, mindkettőben több árnyalat is megtalálható, de az alap ugyanaz. A kiegészítőket nem vittem túlzásba, egy nagy köves, aranyszínű nyaklánc, arany fülbevaló és egy arany szegecses szandál.Follow on Bloglovin

2013. július 26., péntek

Bohemian Chic

Ez most egy kicsit más, mint amit eddig tőlem megszokhattatok, de nekem nagyon tetszik, különösen nyáron. Nem a szokásos, hétköznapi viselet, hanem egy kicsit megfűszerezett, colorblock-os. Számomra ez a stílus a szuper kényelmes darabokat, sok, vidám színt és a feltűnő kiegészítőket jelenti.

This is a bit different from the style you used to see from me, but I really like it, especially in summer. Not wearing the casual, ordinary clothes everyday, giving it a little spicy, colorblocking look. For me this style means super comfy pieces, a lot of cheerful colors and big, conspicuous accessoires.

Colorful and cool printed denim vest with super comfy maxi, tank dress and add to it conspicuous, colorful accessoires.

 A cute sweater with a colorful maxiskirt and heels.

 Some would say, it has too many patterns, but the nude accessoires lighten it a bit and if you button up the shirt and only a little part can be seen from the top, it doesn't feel too much.

 Light colors and not too much pattern, it's really easy-going.

Floral and animal print could be risky, but because of the colors, they look great together.

Follow on Bloglovin

2013. július 25., csütörtök

American dream

Short: Review, Top: Glamorous (both from Peek & Cloppenburg)

Nem a Yankees, csak New York rajongója vagyok, bár eddig még sajnos nem jutottam el oda. A Yankees fullcaphez egy amerikai zászlós mintájú nadrágot és egy színekben egyező batikolt felsőt húztam. Imádom a nagy, lenge, ejtett vállú felsőket, nyárra pont tökéletesek és attól függ, hogy mit húzol hozzá, lehet bulis vagy könnyed, nappali viselet. A farmersorttal és egy kényelmes, nyári csizmával jelen esetben a második verziót részesítettem előnyben.

I'm not a Yankees fan, I'm a fan of New York City, although I haven't been there, sadly. To the Yankees fullcap I matched an american flag printed short, a dyed t-shirt and summer boots. I really like these big, airy, one shouldered t-shirts, they're perfect for summer. It depends on what you wear with them, it can be good for parties and lazy summer days. In this case I choosed the second option.

Follow on Bloglovin

2013. július 24., szerda

Sneak Peak


Bocsi a késői bejegyzésért, de az elmúlt napokban tanulnom kellett. Néhány hete mondtam, hogy egy borismereti kurzuson voltam és annak ma volt a vizsgája. Szerencsére a sok tanulás meghozta a gyümölcsét és SIKERÜLT a vizsga! :) Mostanra már Középfokú borbírálói oklevelem van! 
Ma volt idő végre egy kis fotózásra is, a teljes outfit képeket holnap láthatjátok! 

Sorry for the late posting, but in the last days I had to learn. I told you, a few weeks ago I was on a wine judging course and today was the exam. Luckily I PASSED the exam! :)
Finally today I had some time to shoot, you can see the whole outfit pictures tomorrow!

Follow on Bloglovin
 

2013. július 22., hétfő

Summer basics

 Néhány alapdarab, ami egyik nyári ruhatárból sem hiányozhat:

Here are same basic pieces, that every summer wardrobe should contain:

Színes farmer sortok, mintás pólók, arany ékszerek és cuki napszemüvegek
Colorful denim shorts, funny, printed t-shirts, gold jewelries and cute sunglasses

Félig kifehérített farmer sortok, magassarkú szandálok és virágos ékszerek
Dip-dyed denim shorts, high heel sandals and floral jewelries

Fehér sportcipők, színes, fonott karkötők és szegecsek
White sneakers, colorful, braided bracelets and lots of studs

Állatminta és állatos kiegészítők, telitalpú cipők és vászontáskák
Cute animal prints, wedges and canvas bags

Színes pamutszoknyák, egyszínű trikók és nyári csizmák
Colorful, cotton skirts, simple tank tops and summer boots

Könnyed party ruhák és díszített farmeringek
Lightsome party dresses and embellished denim shirts


Szaggatott farmerek és blézerek
Distressed denim and blazers

Follow on Bloglovin

2013. július 21., vasárnap

Put a ring on it

 Dress: Review (by Peek&Cloppenburg), Heels: SMH shoes, Clutch: Mango, Earrings and Ring: Orex

Tegnap egy esküvőn voltam a családommal. Nagyon szeretem az esküvőket és most voltam először katonai esküvőn, de nagyon tetszett. A ceremónia igazán megható volt és a katonai hagyományok miatt különleges is, mindenhol izmos katonák voltak egyenruhában és a menyasszony pedig gyönyörű volt, virágos csipke volt végig a felső részen és a szoknya rész tetején is, a derekán egy masni és a hajában pedig gyöngysor volt. Én egy aszimmetrikus fekete, csipkeberakásos ruhát viseltem, díszítésként egy világos rózsaszín szalagot raktam a derekára, amit masniba kötöttem meg hátul. Mindehhez az új szerelem cipőmet húztam, a pink több árnyalatában pompázó, kígyóbőr hatású magassarkút.

Yesterday I was at a wedding with my family. I really love weddings and I've never been on a military wedding, but I really liked it. The ceremony was beautiful and  touchy, I loved the special military traditions, there were hot, muscular soldiars in uniform everywhere, and the brides dress... It was gorgeous, there was floral lace on the top and the upper part of the skirt, bow on the waist and pearls in the hair. I wore a high-low black dress with lace details on the back and the upper part of the front side, I spiced it with a light pink ribbon with a bow on the back and my beloved pink snake skinned heels. 


Follow on Bloglovin