Green Glamour

január 12, 2014

In this outfit I matched a basic white shirt with silk, tartan printed, lace detailed shorts and a short coat. The bright green heels really make a statement and catches the eyes, except that, I only used classic gold jewelries and a black envelope clutch. 

Ebben a szettben a basic fehér inghez egy selyem, csipkével díszített, skót kockás sortot és egy rövid kabátkát választottam. Az élénk zöld magassarkú nagyon meghatározó és odavonzza a szemeket, ezért a többi kiegészítő inkább visszafogott, mint a klasszikus arany ékszerek és a fekete borítéktáska.

In this set every item could be a statement pieces, because each of them has a little extra detail. The tourqoise dress has cut-out, braided details, the green trench coat is printed and the pumps are colorful leopard printed. Despite all of this they make a harrmony in the outfit.

Ebben a szettben bármelyik darab lehetne statement, mert mindegyikben van egy kis extra részlet. A türkiz ruhában kivágott, fonott részletek vannak, a zöld vászonkabát mintás és a magassarkúk színes leopárd mintásak. Mindennek ellenére harmóniát alkotnak az összeállításban.

In this outfit I used a printed bodycon dress and matched it with a black embellished blazer and shiny accessoires. The dress and the blazer has a classic vibe that is why the shiny pieces doesn't feel too much. 

Ebben a szettben egy mintás testhez álló ruhát választottam, amihez fekete, gyöngyökkel díszített blézert és csillogó köves kiegészítőkkel párosítottam. A ruha és a blézer klasszikus szabású ezért nem hatnak túl soknak a csillogó kiegészítők.

In the last set I used a bodycon minidress with plams trees print and I accessorized it with black and gold, like pumps, statement necklace and handbag.

Az utolsó szettben egy pálmafa mintás testhezálló miniruhát választottam és fekete illetve arany kiegészítőket használtam, mint platformos magassarkú, gyöngy nyaklánc és kistáska.

How I wear it:

   
1                                                        2

3                                                 4

Follow on Bloglovin

You Might Also Like

6 megjegyzés

recent posts

Facebook

Pinterest