Happy New Year

december 31, 2014

Another year has passed by, with a lot of happy, loving, successful, crazy and unforgettable memories. And all those moments, that didn't brought you any good, thought you a lesson. On the last days of every year I make a list of the good and bad things that happened in that year. I write down what I have learned and what I still have to evolve. I don't make resolution, I simply summarize what I would like to achieve in the following year. 2014 has been pretty successful according to the list too. I look forward to 2015 positively and my list is just as long as the one before, I hope it will be just as successful too.
To the New Year's Eve Party I'll wear a black, partly transparent body with an A-lined white skirt. I accessorize the set with my new favorite, the half fur - half leather clutch, nude high heels and low-key, but shiny jewelry. What I love about the body is that is gives every set a sexy and edgy vibe, even if I pair it with girly and elegant skirts.
I wish all of you a Happy New Year, filled with happiness, love and success!

Egy újabb év telt el, benne megannyi boldog, szeretetteljes, sikeres, őrült és emlékezetes pillanattal. És mindaz, ami nem okozott örömöt, az leckét adott. Az utolsó napokban szoktam összegezni az elmúlt évet, hogy milyen pozitív és negatív élményeim voltak, valamint leírom azt is, hogy miket tanultam ebben az évben és miben kell még fejlődnöm a következőben. Nem fogadalmakat szoktam tenni, hanem eltervezem, hogy a következő év végére miket szeretnék elérni. A 2014-es évem ezen a szempontok alapján is elég jól sikerült. 2015-nek pozitívan indulok neki, a listám is legalább olyan hosszú, mint az előző évi és remélem, hogy legalább olyan sikeres is lesz.
Az év ünnepélyes lezárásához egy fekete, átlátszó paneles bodyt és A-vonalú fehér szoknyát húztam. Kiegészítőknek az új kedvenc félig bőr, félig szőrme kistáskámat, testszínű magassarkút és visszafogott, de csillogó ékszereket választottam. A bodyban azt szeretem, hogy ha kislányos vagy elegáns szoknyákkal párosítom, akkor is egy pikáns részletet ad a szettnek.
Szeretnék mindenkinek egy boldogságban, sikerekben és szeretetben gazdag új évet kívánni!
10, 9, 8, 7... Happy New Year!
Body: Tally Weijl
Skirt: Reserved
Clutch: Parfois
Heels: Buffalo London
Watch: Marc Jacobs
Bracelet: Spark by Pelote
Sparkling Wine: Danubiana Kft

You Might Also Like

25 megjegyzés

recent posts

Facebook

Pinterest