Tuesday - Shoesday

május 12, 2015

Hey cuties! I know, I've been posting pretty irregular and sadly for the next month it will be likewise, becasue I have exams at the university. Although I'll try to do my best and write you as much as possible, but for me in blogging, just like in many parts of life, quality is before quantity.
Today I've brought you a theme, that is a favourite of the Ladies. We, women, cannot deny, that we're melting just by seeing a pretty shoe or bag. I'm showing you now details from earlier posts and outfits, focusing only on the shoes. Below each photo, you can find a link that directs you to the post. I hope you like it!

Sziasztok cukik! Tudom, az utóbbi időben eléggé rendszertelenül érkeznek a bejegyzések és sajnos ez az elkövetkezendő egy hónapban is még biztosan így lesz, de hát tudjátok milyen az egyetemi élet, a nagy szemeszter végi hajtás és vizsgaidőszak. Mindenesetre megpróbálok írni, amint tudok, de a blognál számomra fontos szempont, ahogy az életben sok más területen is, hogy a minőséget a mennyiség elé helyezem. 
A mai nap egy olyan témát hoztam nektek, ami sok nőnek kedves. Le se tagadhatnánk, hogy mi nők elolvadunk egy-egy szép cipő vagy táska láttán. Korábbi outfit fotózásokról gyűjtöttem össze nektek részleteket, külön, csak a cipőkre helyezvén a hangsúlyt. Mindegyik kép alatt találtok egy linket, amivel megnézhetitek az eredeti bejegyzést, amiben szerepel az adott cipő. Remélem tetszik!






































You Might Also Like

7 megjegyzés

recent posts

Facebook

Pinterest