Graduation

július 18, 2016

Earlier I have already mentioned that this was my last year at the university and now I can officially say that I'm an Environmental Researcher! I say it proudly, because I worked really hard for it, it took me a lot of energy, time and sleepless night (both from study and parties). Basically this major is all science major summed up, mostly chemistry, many ecology, less, but still a lot geography and we still got plenty of physics and biology. An environmental researcher's work is (very simplified) to search and analyse the condition and changes of the living and not-living environment, protect the nature and preserve its values and try to reduce any harming effect. Of course this is really versatile and built together from million sectors, but I think it's a very interesting profession and essential in this rapidly developing world.
To the graduation I wore an elegant, light rose dress with nude heels and sophisticated jewelry. I fell in love with this dress at first sight, it reflects my personality perfectly.
So now it's the time and un-returning opportunity, to enjoy a free, independent and carefree summer! I've just came back from my vacation in Ibiza, that you could see if you follow me on facebook or instagram, but soon I'll put on more photos and infos on the blog about it.

Korábban már említettem, hogy ez volt az utolsó félévem az egyetemen, de most már hivatalosan is kijelenthetem, hogy környezetkutató lettem! Büszkén mondom, hiszen nagyon nehéz volt és keményen megdolgoztam érte, sok energiát, időt és álmatlan (áttanult vagy átbulizott) éjszakát vett igénybe. Lényegében ez a szak az összes természettudományi szakot összegyúrta, nagyrészt kémia, nagy adag ökológia, kevesebb, de sok földrajz és még bőven jutott a fizikából és biológiából is. Egy környezetkutató (nagyon leegyszerűsítve) az élő - és élettelen környezet állapotát és változásait vizsgálja, védi a természetet és megőrzi annak értékeit és próbálja csökkenteni az őt érő káros hatásokat, az esetlegesen felmerülő problémákra keres megoldást. Persze ez nagyon sokrétű és millió apró ágazata van, de úgy gondolom, hogy ez egy izgalmas szakmai terület és a mai gyors ütemben fejlődő világunkban elengedhetetlen.  
A diplomaosztóra egy elegáns szabású, halvány rózsaszín ruhát választottam, testszínű magassarkút és néhány visszafogott ékszert. A ruhába első látásra beleszerettem, teljes mértékben tükrözi a személyiségemet. 
Tehát akkor itt az idő és a vissza nem térő lehetőség, hogy kihasználjuk a szabad, független, gondtalan nyarat! Én most értem haza az ibizai nyaralásomról, amit láthattatok, ha követtek facebookon vagy instagramon, de természetesen a blogra még több kép és info fog felkerülni a következőkben.
Dress / Ruha - Reserved
Shoes / Cipő - SMH (Humanic)
Necklace / Nyaklánc - Swarovski
Bracelet / Karkötő - Tenerife Pearls

You Might Also Like

2 megjegyzés

recent posts

Facebook

Pinterest