New Years Eve Outfit Ideas

december 30, 2017


Egy újabb év búcsúztatására készülünk, aminek illik megadni a módját. Úgyhogy túrd fel a szekrényed vagy irány a bevásárlóközpont, elő a csillogó és fényes darabokkal, dobj fel egy ünnepi sminket és pukkanjon a pezsgő. Három különböző stílusban állítottam össze Nektek ünnepi szettet, hogy az bármilyen programhoz passzoljon. 

We are about to say goodbye to another year and to that, we should dress up properly. So search around your wardrobe or go shopping, put on something shiny and sparkling and pop the champagne. I made three different styled outfits, so you have inspiration no matter what kind of party you are attending.

Ezen a napon nincs olyan, hogy túl sok csillogás, nyugodtan essünk túlzásba. Az első szettem pont ilyen, tetőtől talpig csillog és fényes. A csillogó tophoz a kedvenc tüll szoknyámat húztam, amelyek együtt tökéletes párost alkotnak, mintha együtt vettem volna őket és még a cipőm is csillogó ezüst. Már csak egy csillogó smink és feltűnő ékszerek kellettek. Az ezüst mellé adtam egy kis plusz színt a szájfényemmel és a színválasztás sem véletlen, ugyanis ezt az élénk lilát (ultraibolya) választotta a Pantone a 2018-as év színének. A szett nagyon elegáns, tökéletes, ha egy kiöltözős eseményre vagy hivatalos, de akár a házibuli legfényesebb csillaga is lehetsz benne.

On this day, there is no such thing as too much sparkle, so you can totally overdo it. My first look is exactly like that, sparkling from head to toe. I wore a silver sparkling top with my also sparkling tulle skirt, they are a match made in heaven, just like I have bought them together. Even my heels are sparkling silver. I finished the look with sparkling silver make up and eye-catching jewellery. I made a little pop of color on my lips and my choice of color was not random. This shade of purple, ultraviolet is chosen to be the color of 2018 by Pantone. This outfit is really elegant, so it's perfect if you are attending to a fancy event, but you can be the shining star of the house party in it too, if you would like that.
Top - vintage, Szoknya / Skirt - KSF, Fülbevaló / Earrings - C&A,
Óra / Watch - Fossil, Rúzs / Lipstick - NYX Intense Butter Gloss Berry Strudel

Még magam is meglepődtem, mikor a hosszú tiltakozás után egy bársony felsőben találtam meg a tökéletes szilveszteri hangulatot. A smaragdzöld különleges szabású blézer igazán feltűnő és elegáns darab, de egy kicsit modernizáltam a fekete culotte nadrágommal. Nem is kell más, csupán egy elegáns fekete magassarkú és kész a szett. Az ajkaimon szintén 2018 színe látható, amivel bemutatom nektek, hogy milyen jól párosítható az ultraibolya és a smaragdzöld. A szett elegáns és modern, ezáltal több különböző rendezvényen viselhető. 

Even I was surprised, that after so much time protesting, I found the perfect New Years Eve vibe in a velvet top. I found an emerald, unique cut blazer, that is really eye-catching on her own, but I made a modern twist with my black culottes. I only needed to add some black heels and the modern - fancy look is ready and it can be worn for so many different kind of events. I am wearing the colors of 2018 on my lips again and I am showing you how great ultraviolet and emerald green match. 

Top - vintage, Nadrág / Culotte - Zee Lane, Cipő / Heels - Zara
Fülbevaló / Earrings - H&M, Óra / Watch - Fossil, 
Rúzs / Lipstick - NYX Intense Butter Gloss Berry Strudel

Ha már egyszer kipróbáltam, akkor miért ne ugorjak fejest a trendbe és rögtön két bársony szettet is hoztam Nektek. Az utolsó szett sokkal lazább, azoknak, akik lezseren és kényelmesen tervezik az ünneplést. A bordó bársony felsőhöz egy fekete magasderekú farmert és az elmúló év egyik kedvenc trendjét, egy fűzőt választottam. Ezzel a szettel azokra is gondoltam, akik több időt töltenek majd a szabadban, ezért egy elegáns szövetkabátot és magassarkú bokacsizmát választottam. A felsőhöz passzoló bordó rúzs pedig elmaradhatatlan. 

Once I tipped my toes in to the trend, I jumped in it and made two velvet outfits. The third look is much simpler and comfier, suitable for those, who are planning to dress low-key this New Year's Eve. To the red velvet top I added high-waisted black jeans and one of the favorite trends of the passing year, a corset. With this look, I also though of the ones, who plan on spending more time outdoor and added black wool coat and high-heeled ankle boots to the set. Of course the matching burgundy lipstick is a must have to this look. 
Top - vintage, Kabát / Coat - Mango, Farmer / Jeans - Stradivarius, Fűző / Corset - Bershka
Cipő / Boots - Bullboxer, Rúzs - Lipstick - NYX Butter Lipstick Ripe Berry

Mindhárom szett egy-egy vintage elemet tartalmaz, de nem is észrevehető, ugye? Minden trend visszajön a divatba előbb-utóbb, ezért is írtam az elején, hogy mielőtt vásárolni indulsz, nézz szét a saját vagy anyukád szekrényében, mert igazi kincseket lehet találni otthon, amelyek szinte ugyanolyanok, mint a boltok polcain, csak egyedibbek és biztosan nem jönnek veled szembe az utcán. 

All three looks include one vintage item and it's not noticable, right? Every trend comes back in fashion sooner or later and that's why I said, that you should look up your or your mothers wardrobe, before you go shopping, because you can find some real treasures, clothes that look just like the ones in the stores, but more unique.




Remélem, hogy tudtam segíteni kiválasztani a szilveszteri outfitet és hogy kellemesen fogtok ünnepelni! Előre kívánok Nektek Nagyon Boldog, sikerekben, szeretetben és élményekben gazdag Új Évet!I hope I could help you choose your NYE outfit and that you will have a nice celebration! In advance I wish you a really happy New Year, filled with love, success and experiences!

You Might Also Like

0 megjegyzés

recent posts

Facebook

Pinterest